top of page

Ruth Van Britsom

BZ_RuthB&W.jpg

Hallo,

 

ik ben Ruth, maatschappelijk werker en contextuele therapeut. 

 

Vanuit de overtuiging dat elke mens bijzonder is, vind ik het een grote rijkdom om mensen te begeleiden op hun weg, soms wel in hun zoektocht in het leven. 

Zowel jongeren, volwassenen als koppels/gezinnen kunnen bij mij terecht voor individuele en/of relatie- of gezinstherapie.

Door 11 jaar expertise en door persoonlijke ervaring in de adoptiesector groeide mijn interesse in het ‘bijzonder’ ouderschap.  Elke ouder vertrekt vanuit zijn eigen context en versmelt met de context van de andere ouder en/of kind(eren).  

11 jaar geleden ging ik aan de slag in de forensische sector waar ik mensen begeleid die grensoverschrijdend gedrag hebben gepleegd.  

Ik ben ervan overtuigd dat, rekening houden met de context van elk uniek individu en er op een betrouwbare, rustige manier bij stilstaan, kan helpen om die persoon terug in zichzelf te laten geloven.  Dit kan bijdragen tot verandering in zijn/haar leven. 

 

Bij ons kijken we samen naar jouw vraag, wat werkt en wat niet, en kijken we hoe je in de toekomst zonder obstakels verder kan.  Op jouw manier, want jij bent Bij-Zonder…

 

Je kan mij bereiken op het nummer 0486/95.27.67

bottom of page